Kaluđerović i Milović / -FOTO: TVITER
11/03/2023 u 11:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Andrija Popović tvrdi da su iz Evrope sad izazvali incident na CT; Milović: Sramne dezinformacije

Na fotografijama koje kruže društvenim mrežama vidi se da je Milović u blizini Cetinjanina Nena Kaluđerovića

Lidetr Liberalne partije Andrija Popović oglasio se jutros povodom jučerašnjeg incidenta na Cetinju kada je grupa građana nasrnula na kandidata "Evropa sad" na izborima Jakova Milatovića, navodeći da su funkcioneri tog pokreta izazvali incident.

Popović tvrdi da je tokom incidenta bio prisutan funkcioner "Evropa sad" Andrej Milović i da je bio naoružan. 

(VIDEO) Jakov Milatović napadnut na Cetinju

Na fotografijama koje kruže društvenim mrežama vidi se da je Milović u blizini Cetinjanina Nena Kaluđerovića. 

- Povlačim osudu i ograničenje sprovođenja kampanje predsjedničkog kandidata Milatovića na Cetinju. Po naknadnim medijskim snimcima, Evropa sad i njihov visoki naoružani funkcioner Milović su došli da izazovu incident sa predumišljajem. Nadležni reagujte. Nošenje oružja za ovlašćene - napisao je Popović na Tviteru. 

Nakon toga se oglasio Milović, demantujući Popovića, uz tvrdnju da nikada u životu, a ni juče na Cetinju nije nosio pištolj.

- Sramne su dezinformacije koje plasiraju funkcioneri DPS-a i poslanici. Na snimku sa nemilog incidenta, izazvanog od strane male grupe ljudi, a podstaknutog od strane režima Mila Đukanovića jasno se vidi da sam tražio telefon, za koji sam mislio da mi je u onom haosu ispao iz džepa. Urednik i novinarka lokalne TV, fotograf Pobjede i drugi predstavnici medija su svjedoci ovoga što govorim jer sam bio sa njima posle incidenta. Razumijem da su pozivi iz DPS-a posle osude napada na nas rezultirali ovim da se meni crta meta ali ću ja opet na Cetinje goloruk, jer se mi borimo za drugačiju Crnu Goru i Cetinje. Koliko sam se trudio da bratska krv ne padne radi lopova koji su nas 30 godina svađali, dokaz je i razgovor pred svjedocima koji sam vodio sa grupom protestanata i jednim od njihovih vođa Nenom Kaluđerovićem i pružena ruka, poslije čega se grupa i razišla - zaključio je Milović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 10:32