Андрија Поповић (ЛП) / - Андрија Поповић (ЛП)
19/05/2022 u 10:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Андрија Поповић у Њујорку поводом 21. маја

Приликом ове посјете планиране су и различите трибине на тему положаја црногорске дијаспоре и унапређења механизама за остваривање права исељеника

Делегација Либералне партије са предсједником Андријом Поповићем на челу боравиће у званичној посјети Њујорку на позив удружења црногорске дијаспоре, односно предсједника Бошњачког савеза Црне Горе у Њујорку Есада Растодера.

Како су навели из ове партије, делегација либерала посјетиће дијаспору наше државе поводом прославе 21. маја Дана независности.

 - У циљу унапређења сарадње са црногорском дијаспором, која је врло важан приоритет у дјеловању либерала, том приликом ће се организовати и округли сто на којем ће се разматрати актуелна политичка ситуација у Црној Гори и начини за очување и унапређење права наше дијаспоре која су оспоравана у пријетходном периоду - истичу они.

Приликом ове посјете планиране су и различите трибине на тему положаја црногорске дијаспоре и унапређења механизама за остваривање права исељеника, њиховог доприноса домовини али и други бројни садржаји.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:46