Mihailo Anđušić / - DPS
04/02/2023 u 16:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Anđušić: Damjanoviću se svidjelo da zloupotrebljava funkciju

Damjanović se zalaže da ova vlada u tehničkom mandatu nastavi sa svojim devastirajućim radom sve do roka za redovno održavanje parlamentarnih izbora, tj. do sredine 2024. godine

Nasuprot volji građana Crne Gore koji nedvosmisleno ne podržavaju vladu kojoj je u parlamentu izglasano nepovjerenje, nasuprot svim preporukama od strane naših međunarodnih partnera da je neophodno da se nakon što dođe do funkcionalnog Ustavnog suda, što hitnije održe vanredni parlamentarni izbori, dijametralno drugačija izjava dolazi od strane odlazećeg ministra finansija Aleksandra Damjanovića, kazao je Mihailo Anđušić, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

- Naime, on se zalaže da ova vlada u tehničkom mandatu nastavi sa svojim devastirajućim radom sve do roka za redovno održavanje parlamentarnih izbora, tj. do sredine 2024. godine. Ovakav stav ne dolazi iz želje da se dalje doprinosi razvoju i napretku Crne Gore, jer dosadašnji učinak ove vlade potvrđuje užasne rezultate, već on proizilazi iz nesuvisle gladi da se zloupotrebom funkcija vlada protivno interesima Crne Gore - istakao je Anđušić.

Prema tome, ističe Anđušić, kako Aleksandru Damjanoviću, tako i svim ostalim njegovim kolegama uzurpatorima vlasti poručuje da, htjeli oni to ili ne, od volje birača pobjeći ne mogu.

- Upravo glas građana na predstojećim predsjedničkim izborima, na kojima će pobijediti kandidat DPS-a, biće potvrda i svojevrsan iskaz građana da je došlo vrijeme da se zaustavi urušavanje naše države i započne njen povratak na evropski put ističe Mihailo Anđušić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

31. mart 2023 02:47