Михаило Анђушић / - ДПС
29/10/2021 u 18:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Анђушић: Гомилом неистина и подметања, Влада покушава да сачува Радуловића од интерпелације

- Занимљиво је да Влада сада о Радуловићевом нон-паперу само што не говори у суперлативу, а јавност је за њега сазнала буквално тако што су га открили медији - навео је он

Чим је Влада изустила нешто о питању интерпелације - одмах је саопштила нове неистине, већ по навици бјежећи у дигресије, неосновано прозивајући опоненте, и даље не схватајући како би она требало да представља власт свих грађана, поручио је члан извршног одбора ДПС-а Михаило Анђушић.

 - Занимљиво је да Влада сада о Радуловићевом нон-паперу само што не говори у суперлативу, а јавност је за њега сазнала буквално тако што су га открили медији - након чега је Радуловић данима у паници вршио истраге о томе ко га је њима прослиједио - додао је он.

Како је истакао, о петом септембру на Цетињу све су рекли предсједник Владе и његови сарадници, најневјероватнијим измишљотинама: од Молотовљевог коктела, све до тога што су грађане своје државе називали терористима.

 - Управо таква подметања изнио је и Радуловић и прије него што је утврђена и једна једина околност о дешавањима на Цетињу. Предсједник државе је петог септембра био са својим грађанима, а Влада се тог дана над њима иживљавала без икаквог повода, а све због ћефа својих шефова из Београда и Српске православне цркве. Зато би ова послушничка власт, која само саопштава неистине, за промјену могла да заћути на тему петог септембра. Ако ни због чега друго, а оно због срамоте - тврди Анђушић.

Према његовим ријечима, најмање што Радуловић заслужује јесте интерпелација, против које је Влада још једном покушала да наступи на препознатљив начин - гомилом неистина и подметања, јер је лагао и јер својим поступцима унижава и Министарство вањских послова и црногорску дипломатију.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 22:50