Anđušić / foto: Dan
29/03/2023 u 17:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Anđušić: Milatovićeva posjeta Opštini Budva je zloupotreba službenih pozicija

Oksfordski đak zajedno sa svojim partnerima s kojima dijeli ideologiju, vodi kampanju kroz zloupotrebu državnih resursa, tvrdi Anđušić

Poslanik DPS-a Mihailo Anđušić tvrdi da je zvanična posjeta Opštini Budva predsjedničkog kandidata Evrope Sad Jakova Milatovića zloupotreba službenih pozicija i stavljanje državnih resursa u funkciju izborne kampanje.

Podsjetimo, Milatović se danas u Budvi sastao sa predsjednikom Opštine Budva Milom Božovićem i predsjednikom Skupštine opštine Budva Nikolom Jovanovićem.

- Ovakvim postupanjem predsjednički kandidat sa klupe za rezervne igrače Evrope sad, pokazao je da ne mari za preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na kritike učešća javnih funkcionera u predizbornom procesu, odnosno na kritike tzv. funkcionerskih kampanja, koje tridesetoavgustovska većina očigledno sprovodi. Nego, uopšte nas i ne iznenađuje ovakvo djelovanje, ako se prisjetimo da je Milatovića za ministra izglasala parlamentarna većina, koja otvoreno nije poštovala preporuke i mišljenja međunarodnih partnera poput Venecijanske komisije, Evropske komisije i drugih, čime je narušila međunarodni ugled Crne Gore. Na ovaj način oksfordski đak zajedno sa svojim partnerima s kojima dijeli ideologiju, vođenjem kampanje kroz zloupotrebu državnih resursa, pokazuje samo zašto građanke i građani Crne Gore ne treba za njega da glasaju - zaključio je Anđušić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:37