Михаило Анђушић / - фото: ДПС
08/02/2022 u 15:13 h
Jelena BulatovićJelena Bulatović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Анђушић: Спаjић и Милатовић злоупотребом државних ресурса кренули у кампању

Како је казао, извjесно jе да ће се из државне касе платити рачуни са ове путашествиjе и личне промоциjе одлазећих министара

Само дан након што jе експертски двоjац Спаjић - Милатовић наjавио оснивање политичке партиjе, већ jе кренуо у кампању и то из Дубаиjа, поручио је Михаило Анђушић, члан Извршног одбора ДПС-а Црне Горе.

- Међутим, ниjе проблем у тоj њиховоj одлуци и намjери, већ у самом начину да то раде злоупотребом државних ресурса са позициjе министарске функциjе коjу врше у техничком мандату. Послиjе предложеног и усвоjеног популистичког програма названог “Европа сад”, вjероватно им jе из београдске консултантске ПР агенциjе савjетовано да jе неопходно да се грађанима jаве са ове егзотичне дестинациjе одакле би се представили да наводно раде и дjелуjу у циљу остваривања државних интереса. Него, колико су и како бринули о стандарду грађана показали су тако што су онаквим буџетом, повећањем циjена, везали омчу о врат Црноj Гори, и државу зарад свог краткорочног реjтинга гурнули ка провалиjи и економском суноврату - оцијенио је Анђушић. 

Како је казао, извjесно jе да ће се из државне касе платити рачуни са ове путашествиjе и личне промоциjе одлазећих министара.

- И тако како jе немаран и незнавен рад одлазећих министара грађанима пристигао на наплату и државу коштао много, исто тако ће и њима двоjици стићи казна за сва перфидна чињена и броjна недjела коjа су починили за претходних годину и по дана свог министровања - закључио је Михаило Анђушић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:11