/ Михаило Анђушић
09/05/2022 u 17:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Анђушић: Наставак изградње пута “Голубовци-Матагужи” потврда одговорне политике и динамичног развоја Зете

Како је навео, поред осталог, у току су интезивни радови на изградњи прве фазе Трга у Ановима, гдје се увелико ради на бетонирању и поплочавању истог

Михаило Анђушић, члан Извршног одбора ДПС Црне Горе, саопштио је да претходних седмица, на задовољство свих грађана Зете, отпочети су радови у оквиру наставка реконструкције сљедеће фазе путног правца Голубовци-Матагужи.

- Након успјешно реализоване претходне фазе овог пројекта, недавно су отпочети радови на наредној фази, дијелу путног правца од Трешњице до насеља Гошићи. Укупна вриједност ове инвестиције износиће готово милион еура.  Сигурни смо да укупна јавност у Зети, а посебно дио становништва који повезује ова саобраћајница, дијели једнаке ставове о значају реализације ове инвестиције, а посебно о успјешности и квалитету реализације исте. Није претенциозно рећи да се у овом тренутку ради о можда и најзначајнијој инфраструктурној потреби Зете, узевши у обзир чињеницу да се она тиче потреба и интереса становника, ма у ком дијелу Зете они живјели. Наставак реализације ове инвестиције потврда је више него успјешне реализације амбициозног Изборног програма из 2018. године, који је готово у потпуности реализован- навео је Анђушић.

Како је навео, поред осталог, у току су интезивни радови на изградњи прве фазе Трга у Ановима, гдје се увелико ради на бетонирању и поплочавању истог.

- Затим, активности везане за уређење платоа, озелењавање и постављање ограде око Централне капеле у Голубовцима. Такође, у току су финалне активности које ће омогућити скорији почетак реализације пројеката Дневног боравка за стара лица, Пијаце домаћих производа као и изградњу дјечијег игралишта са пропратним садржајима у Ботуну.  Све наведено, предмет је тренутне, активне реализације од стране градске управе и нешто је чему грађани Зете свакодневно свједоче. Ове активности, заједно са капиталним и инвестицијама друге природе, које су реализоване у претходном периоду, најбоља су дјелатна потврда одговорне политике и никад динамичнијег развоја Зете, које, сигуран сам, на најбољи начин осјећају и врједнују сами Зећани- истакоа је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:04