Иван Ашанин / - фото: УРА
16/09/2021 u 11:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ашанин: Знаjу грађани Моjковца да jе ДПС бивши

Промjене очекуjемо посебно када се усвоjи Тужилачки савjет коjи ће радити своj посао како треба. Кривичне приjаве ће се морати вадити из фиока иако је препуне паучине, устакао је Ашанин

Да ли се на новорасписаним изборима брани на Моjковцу одступница ДПС-а, сада већ видљива на сваком кораку, како би у изолованом боjу покушали немогуће - очување власти. Нешто што им jе прошло 2017. године у Моjковцу на локалним изборима, под невиђеном опсадом оклопних и полуоклопних возила, Вељовићевих службених, поjачани приватним џиповима приjатеља са затамњеним стаклима без регистарских таблица, jер их нико ниjе смио тада контролисати, уз то са камионима и милионима, овога пута неће проћи”, саопштио jе предсjедник моjковачког одбора Грађанског покрета УРА Ивана Ашанина.

Он jе казао да ће теме коjе jе таj одбор покушао да актеализуjе 2017. године, као и нове, сада наметнути.

– Промjене очекуjемо посебно када се усвоjи Тужилачки савjет коjи ће радити своj посао како треба. Кривичне приjаве ће се морати вадити из фиока иако препуне паучине. Срамно jе, на примjер, да су сиротињу, за камион огриjевног дрвета, слали у затвор или уцjеном након гласања фломастерима разних боjа, квадратићима троуглићима и слично, контролисали и уцjењивали људе и зато ослобађали – казао је Ашанин.

Он напомиње да су Изборном штабу ДПС-а у Моjковцу осjетили да су бивши.

– Знаjу грађани да су бивши, и ниjе их страх као некада. Видjели су, и тек ће да виде њихова непочинства и како су се богатили, а сваког дана грчевито бране своjе богатство. Све у име Црне Горе и њене “угрожености”. Поручуjемо ДПС-у, немоjте бранити Црну Гору од нас, ми од вас морамо. Израсле су нове снаге, као и партиjе са грађанском, европском и развоjном цртом и своjом препознатљивошћу. Њихова конзервативна  и рушитељска реторика о угрожености Црне Горе пада у воду, jер их негираjу подаци – 80 одсто људи у Црноj Гору стреми управо овим вриjедностима. У овим неумитним броjкама наша улога jе евидентна. Политичке маске су пале. Лажна представљања, лажна звања, знања, лажне способности и много тога jе лажног у Моjковцу у посљедњих пар изборних процеса. Морамо се окренути себи, одбацити све то, а попримити и вратити приjе свега слободу и утемељити jе у све поре људског битисања у Моjковцу”. – казао је предсjедник моjковачке УРЕ.

Он истиче да ће се та партиjа представити, као и до сада, знањем.

– Понудићемо проjекте коjе ћемо, помоћу државне власти, реализовати, по приоритетима. Рационално ћемо трошити средства за строго развоjне проjекте, и домаћински. Сада jе шанса и знаћемо jе искористити за добро грађана Моjковца – закључио jе он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 00:25