Михаило Асановић / - Архива
19/05/2022 u 11:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Асановић (ДНП): Шеф из Пиве зна какву ће катастрофу доживјети у Зети, од избора се не може побјећи

Како наглашава, они траже општину најмање 10-так година, а како додаје јасно је било од првог дана да је то најбоље за све грађане

Оно што смо годинама тражили за наше грађане а тиче се самосталности Зете,бољег живота и просперитета свих њених грађана, коначно долазимо до тога да кроз математичке прорачуне градоначелника Вуковића и пуке извршиоце његових наређења из зетског ДПС-а они подносе иницијативу за тако нешто, поручио је предсједник ОО Зета Демократске народне партије Михаило Асановић.

 - Јасно је нама у Демократском фронту да ви све грађане гледате кроз математику, то сте радили и са новцем Душка Кнежевића, и не изненађује нас ваша непринципијелност и бахатост да желите безобразно, нетачно и непринципијелно да објасните грађанима да се ви за то залажете већ дужи период - наводи Асановић.

Како је истакао, знају грађани Зете зашто шеф из Пиве то тражи.

- Он то тражи да би елиминисао гласове из Зете за Подгорицу, јер је он свјестан за разлику од вас какву ће катастрофу да доживи у Зети, гору од оне 2020-те године. Зашто кад сте такве патриоте не позовете Господина Вуковића, Стијеповића, Мугошу, да врате десетине милиона које су припадале Градској Општини које управо њиховом вољом нису утрошене већ су враћене главном граду, а најбоље се то огледа у инфраструктури Зете гдје имамо чак и регионалне путеве који изгледају као да су негдје у Кијеву, а не у Зети - додаје он.

Како наглашава, они траже општину  најмање 10-так година, а како додаје јасно је било од првог дана да је то најбоље за све грађане.

- Чак смо на прошлим изборима изашли са листом за самосталну Зету и ваши прваци у Зети су нам упућивали критике, а за то вам можемо доставити и снимак са јавног сервиса јер ви изгледа да немате добро памћење. Господо из ДПС, пуцате по свим шавовима, бјежите од избора, правите разне махинације само вама знане, али знајте да од избора не можете побјећи никако. Ви идете у прошлост, а онда ћемо да видимо шта сте све радили ових деценију, и више од тога - истиче он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
25. jun 2022 11:27