Agencija za sprečavanje korupcije / - ASK LOGO
02/02/2024 u 13:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ASK organizuje dane otvorenih vrata za javne funkcionere

ASK poziva javne funkcionere da, ukoliko imaju bilo kakvih nedoumica u pogledu ispunjenja svojih zakonskih obaveza, posjete Agenciju, navodi se u saopštenju

Agencija za sprečavanje korupcije (ASK) će, tokom februara i marta, organizovati dane otvorenih vrata za javne funkcionere koji će od službenika ASK moći da dobiju sve relevantne informacije i instrukcije za popunjavanje izvještaja o prihodima i imovini.

Iz ASK su rekli da će dani otvorenih vrata biti održavani tri puta sedmično, ponedjeljkom, srijedom i petkom, od osam do 14 sati.

- ASK poziva javne funkcionere da, ukoliko imaju bilo kakvih nedoumica u pogledu ispunjenja svojih zakonskih obaveza, posjete Agenciju, navodi se u saopštenju.

Iz Agencije su rekli da se na dane otvorenih vrata javni službenici mogu prijaviti svakim radnim danom na brojeve telefona Odsjeka za provjeru podataka iz izvještaja o prihodima i imovini 020/407-727 i 020/407-728, kao i na email adresu načelnice Odsjeka Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 19:07