/ - LAZAR RUZIC
23/10/2021 u 12:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бајчетић: Спајић да објави трошкове свог туристичког боравка у Вашингтону

Како је истакао, Спајић је опет обмануо јавност да се сусрео са сенторима и конгресменима у Вашингтону

Било би добро да министар финансија и социјалног старања Милојко Спајић објави трошкове свога туристичког боравка у Вашингтону које су платили порески обвезници Црне Горе, да би се он сликао испред институција у Вашингтону, поручио је посланик Покрета за промјене Никола Бајчетић.

 - Читава посјета масовне делегације Владе Црне Горе је доживјела дипломатски крах, јер их није примио ниједан државни секретар нити Сенатор или Конгресмен.  Ова трагикомична екскурзија Абазовића, Радуловића, Мицкеја, Срзентићке о трошку грађана Црне Горе је имала само дневно политички циљ, како би се створила лажна слика о наводној подршци САД-а овој веселој Влади.  А став САД-а је непромијењен, као и од стране Предсједнице ЕК Урсуле фон ден Лајен која је рекла да грађани бирају власт у ЦГ, а не ЕК. Дакле, исту поруку су добили и у Вашингтону - тврди Бајчетић.

Како је истакао, Спајић је опет обмануо јавност да се сусрео са сенторима и конгресменима у Вашингтону.

 - Није се срео ни са једним. Ако јесте, ми из ДФ-а га позивамо да објави имена и фотографије конгресмена и сенатора са којима се сусрео. Није се сусрео ни са једним важним директорима Голдман Сакса нити са били којим чланом управе. Нека објави имена и презимена и позиције рефререната са којима се сусрео, ако јесте - наводи Бајчетић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:41