Омер Бајрактари / - УРА
25/03/2022 u 13:02 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бајрактари: Абазовић је будући премијер, Форца потписала дил с ДПС-ом

Узалудни су им договори јер ће заједно доживјети потпуни изборни дебакл, поручио је он

На политичкој сцени Улциња је политички дил двије листе које предводе ДПС и Форца, које су очигледно склопиле тајни споразум о сарадњи, тврди Омер Бајрактари, кандидат за градоначелника и носилац листе коалиције "За нови почетак".

- Иако поздрављамо закопавање ратних сјекира због којих је ФОРЦА прије годину дана изашла из локалне власти, поручујемо им да су им узалудни договори јер ће заједно доживјети потпуни изборни дебакл. У овом тренутку, власт је за њих мисаона именица- истакао је он. 

Бајрактари наводи да грађани и грађанке Улциња током претходних дана могли су се током тзв. дебата на једном локалном, партијском, медију увјерити у синхронизовани наступ двије губитничке листе.

Он је додао да отуда и не чуди толики степен сагласности о кључним за развој града, јер се ради о старим савезницима.

-Kоалицију Форца и ДПС уједињује само љубомора и мржња према једном човјеку којим се поноси Улцињ и сваки правдољубиви човјек -Дритану Абазовићу, који је будући премијер Црне Горе. Сматрамо битним грађане Улциња и многобројне гласаче ФОРЦЕ упознати са чињеницом да је њихова партија склопила тајни споразум са ДПС, свјесни да гласачи ФОРЦЕ не подржавају политички дил са партијом која је девастирала Улцињ, казао је Бајрактари.

Закључује да би било одговорно и часно да руководство ФОРЦЕ ову чињеницу транспарентно саопшти грађанима, јер није лијепо мимо воље својих бирача склапати тајне и штетне коалиционе споразуме.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 01:34