Општина Улцињ / - Општина Улцињ
22/05/2022 u 20:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бајрактари и Ниманбегу потписали споразум о формирању власти у Улцињу

Из коалиције За нови почетак и Форце саопштили су да су увјерени да ће тај савез означити почетак економског, социјалног, инфраструктурног и сваког другог препорода Улциња, као и наставак реализације пројеката

Носилац изборне листе коалиције За нови почетак Омер Бајрактари и предсједник Форце Генци Ниманбегу потписали су коалициони споразум о формирању власти у Улцињу у наредне четири године.

Из коалиције За нови почетак и Форце саопштили су да су увјерени да ће тај савез означити почетак економског, социјалног, инфраструктурног и сваког другог препорода Улциња, као и наставак реализације пројеката.

“И то комплетирање студија о луци и универзитету у Улцињу које су уврштени у буџет, изградња нових хотелских капацитета ексклузивне категорије, изградња моста на Бојани и стварање услова за пловност Бојане, наставак ревитализације Старог града и урбаног препорода општине”, каже су у саопштењу.

Из коалиције За нови почетак и Форце рекли су да знају да је њихова одговорност огромна.

“Али, сигурни смо да ћемо уз заједничке идеје, визије и посвећеност, као и подршку Владе и посланика у Скупштини Црне Горе, успјети да у наредном четворогодишњем мандату Улцињ постане много љепше мјесто за живот свих наших грађана”, наводи се у саопштењу.

Из коалиције За нови почетак и Форце позвали су странке које су у опозицији на локалном нивоу да заједно раде, “јер је Улцињ свих нас”.

Наводи се да ће, према одредбама споразума, прве двије године функцију предсједника Општине Улцињ обављати представник коалиције За нови почетак, а потом представник Форце.

“Скупштином општине Улцињ ће у прве двије године предсједавати представник Форце, док ће представник коалиције За нови почетак њоме предсједавати у преостале двије године мандата скупштинског сазива”, каже се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:17