Омер Барјактари / - фото: УРА Улцињ
10/03/2022 u 14:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бајрактари: Побједа листе "За нови почетак" је неизбјежна

- Поносни смо на то. Уједињени смо за наш Улцињ. Имамо јасну визију и остварићемо је. Окупили смо људе за један нови почетак, и уз стопостотну подршку Владе Црне Горе развијаћемо Улцињ. То му припада - нагласио је он

Освојићемо највећи број гласова и бићемо апсолутни побједници. Сигурни смо у то, јер се већ осјећа позитиван талас. Суграђани вјерују у нашу широку коалицију, коју смо формирали тако да функционише као права заједница, за добробит Улциња и његових грађана”, саопштио је данас носилац листе окупљене око Грађанског покрета УРА у Улцињу - За нови почетак, Омер Бајрактари.

Према његовим ријечима, коалиција За нови почетак има један циљ -  да елиминише подјеле и спорове између грађана.

 - Желимо уједињени Улцињ и стабилну власт. То је мисија наше коалиције и то је оно што Улцињ заслужује - сигурност и стабилну већину у градском парламенту. Не желимо да власт у Улцињу настави путем оних који су нас водили протеклу деценију. Нећемо узети кормило у наше руке, као претходници, а да не знамо куда идемо и гдје ћемо стићи - казао је  Бајрактари.

Како је још истакао, направили су највећи предизборни блок у посљедњих 30 година у вишестраначком систему.

- Поносни смо на то. Уједињени смо за наш Улцињ. Имамо јасну визију и остварићемо је. Окупили смо људе за један нови почетак, и уз стопостотну подршку Владе Црне Горе развијаћемо Улцињ. То му припада -  закључио је Бајрактари. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:05