Omer Bajraktari / privatna arhiva
30/05/2024 u 14:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bajraktari: Ponosno napuštam funkciju

Bivši predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari saopštio je danas da je protekle dvije godine radio najbolje što je umio i znao, i da ponosan napušta funkciju.

- Mnogo toga je urađeno za ove dvije godine, više nego što sam i očekivao. Siguran sam da će to trajno biti zabilježeno. Uspjeli smo da pokrenemo investicijski ciklus od 100 miliona eura u gradu, od komunalne infrastrukture pa do izgradje hotela sa 5 zvjezdica - kazao je Barjaktari.

Itiče da su u Ulcinju oživjeli kulturni život, sport, poljoprivredu, turizam...

- Javna preduzeća koja su dugovala do 20 plata, danas su bez dugovanja. Uspostavili smo sistem gdje su gradjani povratili vjeru u svoju lokalnu samoupravu i zbog toga sam naročito srećan - rekao je Bajraktari.

Kako je istakao, ostaje žal što nisu asfaltirane  sve ulice, ali  je uvjeren  da će to početi narednih par dana i zbog toga se iskreno izvinjava građanima.

URA: U Ulcinju prekrojena izborna volja građana, Bajraktari će biti ponovo gradonačelnik nakon narednih izbora

- Ostavljam na stolu potpisan ugovor za rekonstrukciju ulice Mujo Ulćinaku, sve je spremno za raspisivanje tendera za nastavak bulevara Đerdj Kastrioti Skenderbeg, gotov glavni projekat za drugi bulevar na Ulcinjskom polju sa dvije pristupne saobraćajnice i mnogo toga za naš grad.

Na sjednici ulcinjskog parlamenta bačen suzavac: Nimanbegu izabran za predsjednika, Bajraktari smijenjen sa funkcije

- Danas na zadnji dan mog mandata sam potpisao odluku o pomoći od 24.000 eura svim školama u Ulcinju. Po meni, obrazovanje je kičma svakog društva i jako sam srećan što sam uspostavio tu praksu pomoći našim obrazovnim institucijama, našoj budućnosti - poručio je Bajraktari.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. jul 2024 07:43