фото: УРА / - фото: УРА
17/11/2021 u 11:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бајрактари (УРА): Валданосом исправљена историјска неправда, ДПС ће у Улцињу доживјети дебакл

- Доживјеће тотални фијаско, јер грађани Улциња веома добро виде, знају и осјећају ко ради у интересу ове општине - закључио је он

Након 30-огодишње ДПС-ове “бриге” за Улцињ која се манифестовала економским геноцидом над најбогатијом општином у Црној Гори, сада ођедном у опозиционом ДПС-у имамо бригу за увалу Валданос, као и за процес повраћаја. И овом приликом понављамо да је процес повраћаја маслинаде у Валданосу историјска ствар за грађане Улциња након 43 година борбе за незакониту одузету имовину. Такву историјску неправду не би било могуће исправити без смјене власти и никад се не би десила без доприноса УРЕ и потпредсједника Владе, Дритана Абазовића", одговорио је данас ДПС-у предсједник улцињског одбора Грађанског покрета УРА Омер Бајрактари.

Kако је казао, жели да обавијести "необавјештени" ДПС, као и за корумпиране инвеституре попут оних из Цубус луxа, да је имовина у Валданосу одузета од 204 породице и три вјерске заједнице, а не само од једне како се жели манипулисати.

 - Такође истичемо да број породица којима ће бити враћена имовина у Валданосу износи сада око 700. Видјели смо у прошлости како се ДПС брине за интересе грађана Улциња. Надгледали смо се и фабрика лососа, срушеног Галеба, очерупане Солане, Јадрана само на сликама. Видимо и сада што ДПС ради са општином Улцињ у којој врши локалну власт посљедњих пет година. Имамо најгору власт у историји која је нашу општину претворила у машину за незаконите одлуке и радње, гђе функционери више времена проводе у тужилаштву него ли на радном мјесту - навео је он.

Зато, како напомиње, ДПС на наредним локалним изборима очекује пораз.

 - Доживјеће тотални фијаско, јер грађани Улциња веома добро виде, знају и осјећају ко ради у интересу ове општине - закључио је он. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 11:51