СДП Илустрација
30/06/2021 u 14:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бановић: Малтретирање Вуксановић Станковић примјер односа Србије према онима који им се не повинују

Премијера Кривокапића да надлежно министарство реагује у складу са својим обавезама и надлежностима, закључио је Бановић.

Малтретирање и непријатности приређене посланици Драгињи Вуксановић Станковић најбоље показује како власти Србије третирају све који им се не повинују и који пружају отпор хегемонистичким претензијама према Црној Гори, саопштио је потпредсједник Социјалдемократске партије Борислав Бановић.

-Сада у Србији, а да им може бити исто би радили и у Црној Гори. Груби насртај на интегритет личности, али и посланицу Скупштине Црне Горе, порука је и Драгињи Вуксановић Станковић и држави Црној Гори и свима који се усуде да се супротставе националистичким пројектима и активностима власти Србије-, оцјенио је Бановић.

Како је казао, овакви напади неће поколебати посланицу Вуксановић Станковић и СДП да наставе са досљедним залагањем за грађанску, европску и антифашитичку Црну Гору, једнакост и заштиту интереса и права свих грађана, већ управо супротно!

-Очекујемо од предсједника Скупштине Црне Горе Алексе Бечића да заштити дигнитет посланика и црногорског Парламента, а премијера Кривокапића да надлежно министарство реагује у складу са својим обавезама и надлежностима-закључио је Бановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:57