Омер Барјактари / - фото: УРА
23/03/2022 u 13:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Барјактари: Дабовићева власт квалитетна колико и предизборни асфалт

- Предизборни ДПС асфалт најлошијег квалитета не може заварати грађане да најгором оцјеном не оцијене њихов претходни (не)рад и другима дају шансу за нови почетак Улциња -закључио је Барјактари

Када руком можете уклонити предизборни асфалт, онда то није вандалски чин, него једноставан приказ предизборне корупције са асфалтом најлошијег квалитета којим покушавате придобити који више политички поен. Ипак, срећом по град, Улцињани на предизборну кампању ове врсте и замјене теза одлазећег предсједника Општине Александра Дабовића гледају са подсмјехом, свјесни да су ово посљедњи дани његове и ДПС власти, одговорио је предсједнику општине Улцињ Александру Дабовићу кандидат за градоначелника и носилац листе За нови почетак, Омер Барјактари. 

Барјактари је нагласио да је квалитет одлазеће ДПС власти био попут њиховог предизборног асфалта, а да је један од угледнијих привредника у граду, Валмир Перезић, на најпластичнији начин раскринкао Дабовићев покушај куповине гласача асфалтирањем локалних путева материјалом најлошијег квалитета. 

 - Када за који дан преузмемо власт, ми из коалиције За нови почетак ћемо у фокус локалне власти ставити развој инфраструктуре, бавећи се тиме темељно, фокусирајући се на квалитет, а не квантитет, не мажући очи грађанима, већ јасно радећи да Улцињ више не буде најгори инфраструктурно развијени град на црногорском приморју - истакао је кандидат за предсједника Општине Барјактари. 

Барјактари се захвалио Дабовићу и ДПС-у што су објавили и испромовисали снимак кандидата за одборника коалиције За нови почетак, наводећи да се Улцињани смију његовом покушају замјене теза у вези видео снимка који на најпластичнији начин осликава однос Дабовића и ДПС-а према граду, Улцињанима и локалној инфраструктури. 

 - Предизборни ДПС асфалт најлошијег квалитета не може заварати грађане да најгором оцјеном не оцијене њихов претходни (не)рад и другима дају шансу за нови почетак Улциња -закључио је Барјактари.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 02:18