/ - FOTO: BCG-BB
28/09/2022 u 10:40 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

BCG-BB: Riješiti problem izdavanja dokumenata nasim građanima

Biram Bar - BCG će, vec sjutra, inicirati rješavanje ovog problema- kako bi naši sugrađani nesmetano mogli pribaviti neophodna dokumenata

Iako je turistička sezona u Baru na samom kraju, gužve pri izdavanju neophodnih  dokumenata, na šalterima MUP-a u  "crvenoj banci" i dalje se ne smanjuju, navode iz Biram Crnu Goru- biram Bar.

-Građani nam se svakodnevno žale, a u to smo se i lično uvjerili. Na izdavanje ličnih dokumenata u Baru čeka se danima, a red, kako biste samo podnijeli zahtjev, počinje vec od 5 ujutro. Nadali smo se, svi zajedno, da je ovo samo trenutno i da je ovakva situacija za nama, ali,  gužve i dalje traju. Da li odgovor leži u tome što mnogobrojne izbjeglice (neka im svima Bar i Crna Gora uvijek budu sigurna luka) sada podnose zahtjev za boravište ili, ipak, odgovor leži u tome što samo dvoje službenika rade na pomenutim poslovima?! Šta god da je u pitanju-  potrebno je nešto hitno preduzeti,  jer su nezadovoljstvo i čarke sve češći u predugačkim redovima koji nisu definisani brojevima- poručuju oni.

Biram Bar - BCG će, vec  sjutra, inicirati rješavanje ovog problema-  kako bi naši sugrađani nesmetano mogli pribaviti neophodna dokumenata.

-Koordinacija republičkih i lokalnih organa mora postojati i problemi se moraju rješavati odmah nakon njihovog nastanka!Na kraju, zato smo i birani od naših sugrađana…- zaključuju iz  BCG-BB

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:09