/ - ALEKSA BEčIć (FOTO: DEMOKRATE)
17/09/2022 u 16:13 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić čestitao Dan opštine Nikšić

Uz želju da se takvi ciljevi u kontinuitetu ostvaruju, predstavnicima lokalne vlasti i svim građankama i građanima Nikšića, još jednom, najiskrenije čestitam Dan opštine, zaključuje Bečić

U ime Demokratske Crne Gore i svoje ime, predsjedniku Opštine, Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine, Nemanji Vukoviću, i svim građankama i građanima Nikšića, čestitam 18. septembar, Dan opštine. To je poručio Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore.

-Činjenica da se kolektivno pamćenje grada pod Trebjesom opredijelilo da za svoj praznik uzme upravo dan oslobođenja ubjedljivo svjedoči o vjekovnoj želji za slobodom njegovih građana. Ta želja kroz vrijeme mijenja svoje oblike i načine borbe za njeno ostvarenje, ali njena osnovna supstanca ostaje uvijek nepromijenjena. U današnjem kontekstu, to je borba za oslobođenje svih potencijala i znanja da se oni upotrijebe u korist opšteg dobra svih građana Nikšića i Crne Gore. Uvjeren sam da lokalna samouprava ima i znanja i sposobnosti da sve resurse nikšićke opštine stavi u funkciju popravljanja kvaliteta i standarda života njenih sugrađana- navodi on.

Dodaje:"Tome značajno može doprinijeti i status univerzitetskog, kulturnog i sportskog centra, po kojem je prepoznat. Kao takav, on je permanentni generator novih saznanja i vještina koji mogu služiti razvoju Nikšića u savremenom dobu".

-Na kraju, uz želju da se takvi ciljevi u kontinuitetu ostvaruju, predstavnicima lokalne vlasti  i svim građankama i građanima Nikšića, još jednom, najiskrenije čestitam Dan opštine- zaključuje Bečić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 20:45