Aleksa Bečić ( / - ALEKSA BEčIć (FOTO: DEMOKRATE)
27/08/2022 u 16:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić: Hibridni rat je alarm da se Crna Gora što brže povede u porodicu evropskih država

- Zahvaljujemo našim evropskim i evroatlanskim partnerima na pomoći i podršci da se smanje posljedice ovakvih i sličnih napada, od onih koji su Crnu Goru stavili na listu neprijateljskih država, napisao je Bečić

Hibridni rat koji se vodi alarm je za sve proevropske snage da što brže povedu Crnu Goru u porodicu evropskih država i naroda, poručio je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

On je na Tviteru napisao da se sada jasno vidi da su ratovi promijenili i forme i oblike i da Crna Gora to mora spremno dočekati.

- Hibridni rat koji se vodi, alarm je za sve proevropske snage da što brže povedu Crnu Goru u porodicu evropskih država i naroda, rekao je Bečić.

Bečić je istakao da se neozbiljnost izvršne i zakonodavne vlasti da pripremi zemlju i zaštiti državu od takvih vrsta napada nikad više ne smije dozvoliti.

- Zahvaljujemo našim evropskim i evroatlanskim partnerima na pomoći i podršci da se smanje posljedice ovakvih i sličnih napada, od onih koji su Crnu Goru stavili na listu neprijateljskih država, napisao je Bečić.

Kako je kazao, zajedno sa evropskim i evroatlanskim partnerima jačaće kapacitete kako bi zaštitili infrastrukturu kompletne javne uprave.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 06:29