Bečić i Saracin / - DEMOKRATska crna gora
28/06/2023 u 14:47 h
Svetlana ĆetkovićSvetlana Ćetković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bečić i Saracin: Prioritet otvorena inkluzivna rasprava o ključnim pitanjima od nacionalnog interesa

Naglasio važnost hitnog konstituisanja parlamenta kako bismo osigurali demokratski legitimitet i efikasno zakonodavno funkcionisanje

Lider Demokrata Aleksa Bečić sastao se sa specijalnim izaslanikom njemačke vlade za Zapadni Balkan Manuelom Saracinom.

– Imao sam izuzetno dobar razgovor s gospodinom Manuelom Saracinom, specijalnim izaslanikom njemačke vlade za Zapadni Balkan. Razgovarali smo o ključnim procesima koji nas očekuju nakon nedavnih demokratskih izbora u našoj zemlji. Bila mi je čast podijeliti s njim viziju ekonomskog razvoja Crne Gore i naše posvećenosti evropskim integracijama. Posebno sam naglasio važnost hitnog konstituisanja parlamenta kako bismo osigurali demokratski legitimitet i efikasno zakonodavno funkcionisanje – saopštio je Bečić na svom tviter nalogu.

Naglasio je da je otvorena i inkluzivna rasprava o ključnim pitanjima od nacionalnog interesa prioritet, kako bi intenzivno radili na izgradnji konsenzusa i saradnji među političkim strankama.

– Spremni smo za izazove koji stoje pred nama, i sa partnerima poput Njemačke, nastavićemo raditi na jačanju naših bilateralnih odnosa i saradnje – istakao je Bečić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

20. maj 2024 05:56