Алекса Бечић / - Алекса Бечић
29/07/2021 u 18:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић: Плав одувиjек био примjер мултивjерског и мултинационалног склада

Истакао jе да вjеруjе да ће се равномjерним регионалним развоjем, чиjи Плав мора бити неизоставни дио, генерисати нови инвестициони проjекти

Плав jе одувиjек био примjер мултивjерског и мултинационалног склада, али и средина коjа његуjе добросусjедске односе и има изузетан однос са диjаспором, зато изражавам посебно задовољство због чињенице да jе Плав ове године центар њеног окупљањ, поручио jе данас предсjедник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић, честитаjући Дан општине Плав предсjеднику општине Нихаду Цановићу и предсjедници Скупштине општине Jасмини Цикотић.

– Користим прилику да вама и грађанкама и грађанима Плава, у име Скупштине Црне Горе и своjе, честитам 30. jул, Дан општине Плав. Имаjући у виду да ваша општина обилуjе неискоришћеним природним и туристичким потенциjалима, изражавам увjерење да ће се у наредном периоду створити услови за њихову валоризациjу – навео jе Бечић.

Истакао jе да вjеруjе да ће се равномjерним регионалним развоjем, чиjи Плав мора бити неизоставни дио, генерисати нови инвестициони проjекти, коjи ће кроз отварање нових радних мjеста доприниjети просперитету и бољитку Плава.

– На краjу, уз жељу да Плав заузме значаjно мjесто у укупном развоjу сjевера на задовољство свих његових грађанки и грађана, али и циjеле Црне Горе, jош jедном Вам упућуjем наjсрдачниjе честитке поводом Дана општине Плав – поручио jе предсjедник Скупштине.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 07:43