Алекса Бечић / - Скупштина Црне Горе
15/01/2022 u 11:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Бечић са највишим државним званичницима Азербејџана у Бакуу

За вријеме посјете, предсједник ће обићи зграду Парламента Азербејџана и уписати се у „Књигу части“ у меморијалној сали Хејдар Алијев, саопштено је из Скупштине Црне Горе

Предсједник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић, боравиће у званичној посјети Азербејџану од 17. до 19. јануара 2022. године, саопштено је из Скупштине Црне Горе.

Том приликом, предсједник Бечић имаће низ сусрета са највећим државним званичницима, и то: предсједником Азербејџана Илхамом Алијевим, потом са предсједницом Скупштине Сахином Гафаровом, предједником Владе Азербејџана, Алијем Асадовим, као и са Жејаном Бајрамовим, министром вањских послова Азербјеџана. 

За вријеме посјете, предсједник ће обићи зграду Парламента Азербејџана и уписати се у „Књигу части“ у меморијалној сали Хејдар Алијев, а након тога и присуствовати званичној вечери коју приређује Сахиба Гафарова, предсједница Парламента Републике Азербејџан у част предсједника Скупштине Црне Горе.

Током боравка у овој земљи, како се наводи у саопштењу, Бечић ће посјетити и канцеларију почасног конзула Црне Горе у Азербејџану НЈ.Е. Вугара Алијевог.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

26. maj 2022 12:48