Bečić u Petnjici / - DEMOKRATE
12/03/2023 u 18:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić u Petnjici: Kaznimo onog koji je na muci drugih pribirao svoje bogatstvo

On je istakao da je spreman da bude predsjednik svakog čovjeka u Crnoj Gori, podjednako predsjednik Petnjičana, Nikšićana, Rožajaca, Pljevljaka

Predsjdnički kandidat Aleksa Bečić danas je posjetio opštinu Petnjica i tom prilikom istakao da su suživot i mir osnovne pretpostavke da otklonimo postojeće socio-ekonomske probleme koje su postale glavno obilježje života na sjeveru.

- Časni Petnjičani, ponosan sam na ovih osam godina borbe sa vama, borbe za bolju, pravedniju i bogatiju zemlju svih svojih građana. Ponosan na borbu sa vama da u Crnoj Gori različitosti postanu bogatstvo, a podjele prošlost, kazao je Bečić.

Pred okupljenim Petnjičanima Bečić je dodao da se ljepota Bihorskog kraja i Crne Gore ne može doživjeti nigdje na svijetu, te da zbog toga moramo raditi sve da u tom kraju i Crnoj Gori sačuvamo najveći kapital, a to su naši ljudi koji svoju sreću traže daleko od svog Bihora i Crne Gore.

- Suživot i mir su osnovne pretpostavke da otklonimo postojeće socio-ekonomske probleme koje su nažalost postale glavno obilježje života na sjeveru, a te nedaće možemo pobijediti isključivo zajedno i udruženo. Zato, građanske opcije moraju prevazilaziti sve svoje razlike i okupljati svoje snage oko prosperiteta naše države, kazao je on.

Bečić je istakao da je spreman da bude predsjednik svakog čovjeka u Crnoj Gori, podjednako predsjednik Petnjičana, Nikšićana, Rožajaca, Pljevljaka.

- Zato, okupimo se dragi moji Petnjičani oko vrijednosti koje nas ujedinjuju, a ne oko onih koje nas dijele. Kaznimo onog koji je, na muci roditelja koji su ispraćali svoju djecu na razne strane svijeta, pribirao svoje i bogatstvo svojih prijatelja i kumova. Za njega je Petnjica i Crna Gora samo broj, a za nas je Petnjica i Crna Gora naša kuća, zato je na nama obaveza da nam ukućani iz te kuće ne odlaze a da oni koji su u njoj imaju život kakav zaslužuju, zaključio je Bečić u svom obraćanju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:25