АЛЕКСА БЕЧИЋ / - фото: Кабинет Скупштинр/ Игор Шљиванчанин
28/11/2021 u 11:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић у посjети Републици Словениjи

Биће ово прилика да предсjедник Бечић са делегациjом Републике Словениjе разговара о унапређењу билатералних и мултилатерални односа двиjе државе, са посебним акцентом на туризам и укупну економиjу

Предсjедник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић боравиће у званичноj посjети Републици Словениjи током коjе ће посjетити Државни збор и састати се са наjвишим државним званичницима предсjедником Словениjе Борутом Пахором и предсjедником Државног збора Игором Зорчичем.

Током посjете Словениjи предсjедник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић састаће се и са делегациjом шефова клубова посланика на чиjем челу ће бити Даниjел Кривец, представник посланичке групе Словеначке демократске странке у Државном збору. Приликом посjете Словениjи, предсjедник Бечић ће положити виjенац на споменик Петру другом Петровићу Његошу а делегациjа Скупштине Црне Горе обићи ће знаменитости Љубљане.

Други дан радне посjете Словениjи предсjедник Скупшине ће са своjом делегациjом  и домаћинима посjетити словеначко приморjе, град Пиран и Постоjнску jаму, коjа jе била позната туристичка атракциjа бивше Jугославиjе.

Биће ово прилика да предсjедник Бечић са делегациjом Републике Словениjе разговара о унапређењу билатералних и мултилатерални односа двиjе државе, са посебним акцентом на туризам и укупну економиjу.

Посjета ће траjати до 01. децембра.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 05:09