Алекса Бечић / - Алекса Бечић
22/01/2022 u 00:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић: Увијек сам осуђивао фашистичке усклике

Моје дубоко поштовање за људе који су се у великом броју, мирно, пристојно и достојанствено супротставили гажењу Устава и изборне воље грађана Црне Горе, истакао је Бечић

Узалуд вам труд свирачи. Узалуд покушаји подметања и фабриковања да би сакрили припремљену издају народне воље, написао је на Твитеру предсједник Скупштине Алекса Бечић.

- Јасно сам истакао, као и увијек до сада у мојој каријери, да сам поносан на мирни, достојанствени и стамени народ Црне Горе који је увијек на демократски и европски начин знао да се одупре неправди, превари и издаји народне воље.

Све супротно од тога, а поготово појединачне испаде и фашистичке усклике увијек сам оштро осуђивао и увијек ћу то чинити, јер то никада нијесу, нити могу бити ставови групација, партија или народа Црне Горе - нагласио је Бечић.

Како је написао, исказује дубоко поштовање за људе који су се "по оваквој хладноћи, снијегу и у неким градовима температури дебело испод нуле, у великом броју, мирно, пристојно и достојанствено супротставили гажењу Устава и изборне воље грађана Црне Горе".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:11