sa sastanka / - SA SASTANKA
31/05/2022 u 17:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић: Залагаћемо се за јачање европских вриједности

Метсола је казала да сматра да је важно да посјети Црну Гору и додала да се нада да ће се у Црној Гори срести и са Бечићем

Демократе ће се увијек залагати за јачање европских вриједности, владавину права и оштру борбу против организованог криминала и корупције на свим нивоима, поручио је лидер те партије Алекса Бечић.

Како је саопштено из Демократске Црне Горе, Бечић се данас у Ротердаму састао са предсједницом Европског парламента Робертом Метсолом.

Он је упознао Метсолу са актуелном политичком ситуацијом у Црној Гори.

- Бечић је указао на чврст спољнополитички курс Демократске Црне Горе, посебно истичући њену европску будућност и опредијељеност да јачамо наше партнерство са земљама чланицама НАТО-а, каже се у саопштењу.

Он је рекао да га радује што је Скупштина Црне Горе током његовог мандата направила значајне искораке, који су похваљени у Декларацији ПОСП-а.

- Демократе ће се, без обзира да ли били у власти или опозицији, увијек и свом снагом залагати за јачање европских вриједности, владавину права и оштру борбу против организованог криминала и корупције на свим нивоима, казао је Бечић.

Он је навео да је увјерен да ће Демократе на том путу дати најснажнији импулс.

Метсола је казала да сматра да је важно да посјети Црну Гору и додала да се нада да ће се у Црној Гори срести и са Бечићем.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 22:57