/ - FOTO: BOKEšKI FORUM
26/05/2023 u 13:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bilafer predsjednik podružnice Bokeškog foruma

Zahvaljujući se okupljenima na izboru predsjednik Martin Bilafer je poručio da je zadovoljan činjenicom da podružnica svakodnevno dobija novo članstvo

U Herceg Novom je održana godišnja Skupština podružnice Bokeškkog Foruma. Pored članova tamošnjeg odbora sastanku je prisustvovao i predsjednik BF  Andrija Petković.

- Nakon što je usvojen Plan i program rada podružnice BF u Herceg Novom izabrano je i njeno rukovodstvo. Za predsjednika Novske podružnice izabran je njen dosadašnji koordinator Martin Bilafer, a za potpredsjednike Darko Šabanović i Savo Šerović. Za sekretara podružnice imenovan je Andrija Balog- navodi se u saopštenju.

image
- FOTO: BOKEšKI FORUM

Zahvaljujući se okupljenima na izboru predsjednik Martin Bilafer je poručio da je zadovoljan činjenicom da podružnica svakodnevno dobija novo članstvo, ali i da je svjestan da se još mnogo toga treba uraditi kako bi BF spremno dočekao lokalne izbore u ovom gradu.

- Ideja decentralizacije i maksimalnog mogućeg prenošenja ovlaštenja na lokalne samouprave, sama po sebi ne znači ništa, ako nemamo dovoljno kvalitetne kadrove da realizujemo planove. Svjesni smo da danas mnogi pričaju o regionalizaciji i svemu onome za šta se BF zalaže od svog osnivanja. Ali, uvjereni smo da će Bokeljke i Bokelji umijeti da prepoznaju ko se istinski zalaže za njegovanje bokeških vrijednosti, a kome je to samo mrtvo slovo na papiru – rekao je Bilafer.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. maj 2023 13:32