Сузана Прибиловић / Фото: ДПС
13/06/2022 u 11:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бивша министарка поручила Рађеновићу: Примате 3.000 еура сваког мјесеца, није вам га лако

Црна Гора ће напредовати и ићи напријед, али не захваљујући Вама и Вашем грађанском покрету, него заслугом ДПС-а, поручила је она

Пошто је јуче Блажо Рађеновић, предсједник Општинског одбора (ОО) Грађанског покрета УРА Будва казао за посланицу ДПС-а и бившу министарку Сузану Прибиловић да је добро остала упамћена по незапамћеним подјелама и злом које је посијала, услиједило је реаговање Прибилиловић. 

Њено саопштење преносимо у цјелости: 

За разлику од Вас ја сам у политици активна од 2015. године, и исто тако за разлику од Вас у будванској власти на функцији потпредсједнице Општине била сам само годину дана.

Сјећам се да сам Вас по свом доласку у Општину Будва те 2015. године затекла ангажованог у кабинету ранијег предсједника Рађеновића.

Ваше јавно изнијете критике на мој рачун доживљавам као свој велики успјех јер не могу да се не сјетим што сте некада говорили о ДПС а што данас, па да подсјетим и Вас и грађане Будве и Црне Горе. 

Не дај Боже да доживим да ме Ви хвалите.

Стварање перцепције међу грађанима да ћу остати упамћена по незапамћеним подјелама и злу које сам посијала међу својим суграђанима, каже ми онај ко је са осталим конституентима тадашње власти учествовао у понижавању и онемогућавању одборника да одлучују. Онај који је од истих тих конституената власти, када је одлучио да на државном нивоу, више не чини власт са њима, од њихове стране, проглашен за издајицу. Онај који и поред таквих упућених ријечи, са тим истим људима и дан данас сједи за исту трпезу.

Поштовани господине Рађеновићу, 

Не сумњам да знате и да сте и даље добро упознати гдје се на Теразијама можете наћи са како то наводите "некадашњим шефом будванског ДПС-а", јер сте толико година са њим лично сарађивали у власти у Будви и док сте Ви били ангажовани у Општини Будва, ја сам за то вријеме била принуђена да тражим запослење у другим градовима Црне Горе.

Морам признати да ме једино зачудило што ми овакав свој став и суд о мени нијесте саопштили у лице прије неких двије недјеље у Будви, када смо се срдачно поздравили и испричали, али у сваком случају нећете ме скренути са јединог исправног пута којим сам кренула, поштујући Устав и законе ове државе, штитећи грађанско друштво.

Такође, охрабрујем Вас да све одлуке Сузане Прибиловић које су икада донијете на штету било ког грађанина Светог Стефана, Будве, Црне Горе или било које моје незаконито поступање, јавно објавите.

Уважени господине Рађеновићу, 

Ово Ваше реаговање покушаћу да схватим као потребу да изнесете свој политички а не лични став, јер није лако оправдати функцију са које сваког мјесеца примате скоро 3.000 еура. 

На крају, не заборавите да ће Црна Гора напредовати и ићи напријед, али не захваљујући Вама и Вашем грађанском покрету чији се тренутно члан, него највећим дијелом заслугом ДПС-а, што је био случај и до сада.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:26