Богдановић / -Фото: Срђан Бољевић
17/02/2022 u 21:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бившем министру засметао Кривокапићев твит о Катнићу

Пошто је премијер за Катнића казао да је био заштитник и адвокат ДПС-а, Богдановић му поручио да је он освједочени антиваксер

Генерални секретар опозиционог ДПС-а и бивши министар одбране Александар Богдановић огласио се након што је премијер Здравко Кривокапић објавио на Твитеру да је коначно смијењен Миливоје Катнић, ког је назвао адвокатом и заштитником ДПС-а. 

Кривокапић о Катнићу: У пензију је пошао највећи заштитник ДПС-а

Богдановић је Кривокапићу поручио да би више требало да буде забринут гдје ће он отићи послије 14 мјесеци "предвођења девастације државе, командовања тровањем и пребијањем мирних грађана, покушаја безбједносног бушења државних служби, тајног и организованог задуживања државе, срамног непотизма и делегирања државних задатака члановима породице".

- Да не спомињем све за шта Вас оптужују они који су Вас и изабрали – од шверца цигарета до прибављања користи за фамилију. И најгоре, за вријеме Вашег мандата хиљаде људи изгубило је животе, јер ни Ви, као освједочени антиваксер, ни Ваша министарка нијесте бринули о здрављу грађана већ првенствено о својим политичким каријерама. Зато ако већ размишљате у категорији ко је чији адвокат, покушавајући да компромитујете нечији рад, боље би Вам било да се позабавите сопственим правним заступницима и алибијем за то што сте са позиције предсједника Владе Црне Горе срамно радили у корист туђих интереса - закључио је Богдановић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 20:20