Budva  / - FOTO: VSCG
10/05/2024 u 09:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bivši članovi SNS-a Budva nezadovoljni Mandićem, glasaju Jovanovića

Bivši članovi Opštinskog odbora Srpske narodne stranke-dr Božidar Bojović Budva kazali su da daju punu podršku izbornoj listi „Budva naš grad-NikoIa Jovanović" i da će aktivno učestvovati u izbornoj kampanji zajedno sa nekadašnjim članstvom ove političke grupacije.

- Na ovo smo se odlučili zbog činjenice da je svima u Budvi kristalno jasno da je Andrija Mandić na isti način kao što je smijenio dr Božidara Bojovića upropastio aktuelnu lokalnu većinu koju smo svi mi zajednički ostvarili na izborima 2022. godine - kazali su u saopštenju bivši članovi Opštinskog odbora Srpske narodne stranke-dr Božidar Bojović Budva, koje potpisuju Rajko Krapović, Dragan Grbić, Boško Racanović, Nebojša Božović, Milivoje M. Pribilović Niko Gracun, Nenad Dobrljanin.

Manipulacije koje se mogu čuti od emisara NSD koji su poslati iz Podgorice da šire dezinformacije među našim sugrađanima o tome da oni nisu krivci za vanredne izbore,vidimo kao pokušaj da se formira neprincipijelna vlast sa onima koji danas priznaju da se u Srebrnici desio genocid, dodali su.

Umjesto oštog protivljenja takvoj politici danas vidimo da je fotelja predsjednika skupštine Crne Gore preča od svakog principa i moralnog načela, kazali su.

-  Kao da se čekao trenutak da se samo zaposjedne funkcija i onda nastavi stopama Novaka Kilibarde. Prozreli smo perfidnu namjeru Andrija Mandića i njegovih kadrovika da vrijedne resurse građana Budve privatizuje zarad ličnih interesa. Flagrantan primjer je šta se desilo sa Lukom Budva, koju su umjesto građanima, dodijelili „sebi samima" jer aktuelni direktor Morskog dobra Mladen Mikijelj je kadar Andrije Mandića koji spovodi njegove naloge iz Podgorice. Zbog svega navedenog kao i mnogo drugih stvari koje ćemo iznositi u toku kampanje, napominjemo da dajemo punu podršku izbornoj listi „Budva naš grad Nikola Jovanović" - poručili su u saopštenju.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 20:04