/ - FOTO: VLADA CG
19/09/2022 u 19:37 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bjelopoljski SNP izlazi samostalno na izbore

Ministar Miomir Vojinović nosilac liste

Na danas održanoj sjednici Izvršnog odbora Opštinskog odbora Socijalističke partije Bijelo Polje, kojom je predsjedavao dr Radoslav Nišavić,  jednoglasno je predloženo da ova partija na narednim lokalnnim izborima koji će se održati 23 oktobra nastupi samostalno.

-Na izbore izlazimo samostalno sa željom da nastavimo tradiciju koju imamo u ovdašnjem narodu i dobijemo povjerenje, koje će donijeti i više mjesta u lokalnom parlamentu. Takođe, predložemo je da nosilac naše liste bude mr Miomir Vojinović, aktuelni ministar prsovete u Vladi Crne Gore-kazao je dr Nišavić, koji je na predhodnim izborima na lokalnom nivou bio nosilacc liste.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 16:50