Тихомир Богавац / - ASTRID HAGLAND GJERDE
09/08/2022 u 22:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bogavac Demokratama: Za svoje neuspjehe ne krivite SNP

Kako je istakao, sva je prilika da Demokrate ne boli samo potpisivanje Temeljnog ugovora i to što je SNP ispunio svoj cilj, nego ih boli i borba protiv organizovanog kriminala i korupcije

Dok sam se ja trideset godina borio protiv DPS režima, moja porodica i ja ispaštali više puta zbog toga, čak trpio i policijsku torturu, ljudi iz vaših redova su koristili stanove SNP-a po Beogradu, pomažući vam da postanete političari preko naše "grbače". Ali moram istaći da niste dobri ispali, šteta za naš rad i trud na vama, poručio je Demokratama predsjednik OO SNP Berane Tihomir Bogavac.

 - To koliko sam ja, kako rekoste, osvjedočeni i najtvrđi DPS-ovac među funkcionerima SNP-a, morate još jednom dobro provjeriti, jer vam je svaka istina takva. Za svoje lične neuspjehe ne krivite SNP, jer ću vas podsjetiti da ste i tokom trajanja Krivokapićeve Vlade, bili kočničari donošenja najbitnijih odluka za Crnu Goru, i na taj način vraćajući u život organizovani kriminal i korupciju, naveo je Bogavac,

Kako je istakao, sva je prilika da Demokrate ne boli samo potpisivanje Temeljnog ugovora i to što je SNP ispunio svoj cilj, nego ih, kako je dodao, boli kao i DPS, borba protiv organizovanog kriminala i korupcije koju je ova Vlada sprovela.

- Ali, neću vam uzeti za zlo, jer iza svega ovoga stoji samo jedan čovjek, a nije Aleksa Bečić. I mogu vam reći da vas vodi pogrešnim putem, u političku stranputicu.  To koliko sam ja bio "loš" za svoj grad i koliko je politika SNP-a bila "loša" govori činjenica da sam kao nosilac liste osvojio najveći broj mandata i da je SNP u Beranama najjača politička partija, i to vas boli - znam. Ali smo na kraju srećni što više nismo sa vama u koaliciji, jer to koliko ste dobri koalicioni partneri govori činjenica da sklapate dogovore samo tamo gdje vam odgovara, a tamo gdje vam nismo potrebni rušite koaliciju kao što ste to sada uradili sa DF-om u Herceg Novom. Toliko o vama i vašoj politici, zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 14:00