Тихомир Богавац / - фото: Портал Беране
21/03/2022 u 19:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Богавац: Проћи ће избори, али људи ће остати

Овај град Тихомиру Богавцу није резервни већ рођени и никада се не бих усудио да вријеђам неког у другом граду јер ни име а ни презиме Тихомира Богавца никада није упрљано, казао је носилац листе "Беране зна наjбоље"

 Политички небитни ликови не могу да се помире са политичком пропасти у Беранама па увредама скрећу пажњу на себе, казао је носилац листе "Беране зна наjбоље" Тихомир Богавац.

- Диплома се стиче годинама и то ће вам бити врло брзо презентовано на суду али се људскост "господо",стиче рођењем. Овај град Тихомиру Богавцу није резервни већ рођени и никада се не бих усудио да вријеђам неког у другом граду јер ни име а ни презиме Тихомира Богавца никада није упрљано и то нећу дозволити ником по цијену живота - казао је Богавац.

Проћи ће избори али ће људи остати, погледаћемо се и после њих у очи. Ја ћу моћи сваког па и вас, ви мене нећете, будите сигурни. Нећемо насјести на ваше трикове да подвалама скренете пажњу на себе и више нећемо одговарати на ваше изливе мржње и бијеса јер сте НЕБИТНИ, закључио је Богавац у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 12:56