/ - ФОТО: ДПС
06/04/2022 u 10:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Богдановић - Милер: Аустрија не посустаје у подршци европским интеграцијама ЦГ

Саговорници су размијенили ставове о актуелним аспектима друштвено-политичког живота у Црној Гори, посебно акцентирајући активности усмјерене на формирање мањинске Владе

Генерални секретар Демократске партије социјалиста Александар Богдановић састао се са амбасадором Аустрије у Црној Гори Карлом Милером.

Саговорници су размијенили ставове о актуелним аспектима друштвено-политичког живота у Црној Гори, посебно акцентирајући активности усмјерене на формирање мањинске Владе.

Демократска партија социјалиста, како је истакао Богдановић, остаје снажно привржена процесу ЕУ интеграција за шта су неопходне компетентне и функционалне институције у Црној Гори, спремне да одговорно и ефикасно одговоре на потребе реформских процеса.

Амбасадор Милер је уз честитке за успјешно спроведен процес унутарпартијске реформе, истакао да је Црној Гори потребна прагматична политика која треба у фокус да стави питања која ће дати нови замајац процесу интеграција и која су значајна за свеукупни напредак црногорског друштва и његов европски пут. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:34