ДРАГАН БОЈОВИЋ / - ФОТО: ДНП
20/01/2022 u 09:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бојовић: Потоња је ура да се дозовете Ураши

УРА ће тобоже да нас уведе у Европу уз подршку „европског“ и „перспективног“ Ђукановића, Гвозденовића, Ивановића, Марковића. И, да чудо буде веће, баш са њима заjедно хоће да „деблокира“ правосудне органе, казао је Бојовић

УРА jе, већ од 30. августа 2020. године, по свему судећи, планирала да учини оваj „реформски“ заокрет, и да улети у топло наручjе „прогресивног“ и „здравог“ ДПС-а. За ову, све извjесниjу, издаjу грађана, коjима су приjе избора обећавали управо супротно, само су, изгледа, чекали погодан тренутак, казао је потпредсједник ДНП Црне Горе и посланик Демократског фронта у Скупштини Драган Бојовић.

УРА jе одлучила да се бори против корупциjе уз подршку оних коjи су до грла у корупциjи, казао је Бојовић.

- УРА ће тобоже да нас уведе у Европу уз подршку „европског“ и „перспективног“ Ђукановића, Гвозденовића, Ивановића, Марковића. И, да чудо буде веће, баш са њима заjедно хоће да бира и „деблокира“ правосудне органе - додао је.

Према његовим ријечима и узалуд би било чак да су све остале партиjе парламентарне већине и цjелокупан Демократски фронт данима хвалиле Владу.

- Узалуд jе и то што jе УРА све вриjеме контролисала већински пакет актуелне Владе. Jер, идеолози покрета УРА, односно коалициjе Црно на биjело, са 5,53 посто гласова (међу чиjим гласачима су многи Срби, а сви до jедног противници ДПС-а), мисле да могу да раде са тим шта год хоће: да имаjу 100 посто власти,  да предаjу изборну вољу грађана губитничком ДПС-у, да се понашаjу као да само они, и исклjучиво они, с тако малом изборном подршком, репрезентуjу националне и државне интересе Црне Горе - истакао је Бојовић.

У памет се, Црногорци!  Потоња jе ура да се дозовете, УРАШИ! Повратак Црне Горе самоj себи, своме исконском систему вриjедности, витештву и слободи, почео jе 30. августа! И нема те УРЕ коjа га може зауставити!, закључио је посланик Демократског фронта.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 03:46