/ - Лого: Бокешки Форум
20/04/2022 u 10:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бокешки Форум самостално на изборима у Тивту

Пред грађанима Тивта ускоро ће се наћи и листа од 32 особе, кандидатима за одборнице и одборнике Бокешког Форума, наводе они

На сједници Главног одбора Бокешког Форума једногласно је донешена одлука о самосталном наступу на локалним изборима који ће се 5.јуна одржати у Тивту, саопштено је из  Бокешког Форума.

-Сматрамо да смо за ово вријеме колико смо учествовали у локалној власти показали да одговорно и квалитетно можемо да се суочимо са изазовима. Да су кадрови Бокешког Форума задовољили сва очекивања и да су у локалној средини препознати као успјешни људи који знају које су потребе града у ком су рођени. Истовремено, сматрамо да је самосталан излазак на изборе у граду у ком смо били на власти најпоштенији начин за наступ. Да грађани 5.јуна покажу шта мисле о нама и ономе што смо радили- наводе у саопштењу.

Додају:"Наша звијезда водиља и у периоду који је пред нама су Тиват и Бока, који за нас немају алтернативу".

-Пред грађанима Тивта ускоро ће се наћи и листа од 32 особе, кандидатима за одборнице и одборнике Бокешког Форума. Листа стручних и образованих људи који имају шта да понуде Тивту-поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 09:30