/ - АРСЕНИЈЕ БОЉЕВИЋ
04/01/2022 u 18:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бољевић: ЕПЦГ клизи ка пропасти

Ровчанин би популизмом то да прикрије, навео је он

Арсеније Бољевић, члан Извршног одбора ДПС Црне Горе, питао је ко је "Никола Ровчанин да обећава грађанима Црне Горе да ли ће доћи до поскупљења цијене електричне енергије или не?".

-Да ли је овај партијски ухљеб заборавио да је партија која га је инсталирала на директорску фотељу критиковала партијска запошљавања а онда по доласку на власт погазила сва обећања и све до тад изречено. Управо страначким запошљавањима и ужасним пословањем партијски ухљебљених функционера, ЕПЦГ је срозана на најниже гране од свог постојања. Томе и свједочи извјештај Министарства капиталних инвестиција да је ова фирма постала државно предузеће са највећим трошком зарада, са растом од 1,3 милион еура- навео је у саопштењу.

Како је навое, "али што друго и очекивати од Николе Ровчанина, Милутина Ђукановића и њихових сарадника који руководе овим гигантом какав је Електропривреда, без икаквих професионалних референци и искуства у енергетском сектору"

- Њихов једини и превасходни циљ су само запошљавања по партијској књижици и непотизам. Према томе, нећемо дозволити да Ровчанин и њему слични популистичким обећањима и мјерама понижавају грађане Црне Горе, већ ћемо јавности увијек указивати на суштинске проблеме са којих именовани замагљује стварност и скрећу пажњу јавности- навео је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:48