/ - SRDJAN BOLJEVIC
02/11/2022 u 21:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Borovinić Bojović: Vanredni predsjednički izbori bi riješili mnoge probleme u Crnoj Gori

Oni bi bili rješenje mnogih problema u Crnoj Gori, u koje smo i uvedeni zahvaljujući predsjedniku Demokratske partije socijalista, kazala je Borovinić Bojović

Današnji razgovori nosilaca izbornih listi oko formiranja vlasti u Podgorici protekli su u korektnoj i prijatnoj atmosferi, kazala je gostujući u emisiji “Kontakt” RTV Nikšić, nositeljka liste Za budućnost Podgorice Jelena Borovinić Bojović.

-Sigurna sam da će se u tom pozitivnom tonu razgovori i nastaviti, koji će biti u narednom periodu i dinamičniji i češći. Zajednički smo zaključili da je najvažnije da u fokusu budu građani Podgorice i da radimo u njihovom interesu. Principi svih nas su isti, a to su principi istinske demokratije, nulte korupcije, transparentnosti- kazala je Borovinić Bojović.

Komentarišući aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori, ona smatra da su potrebni vanredni predsjednički izbori.

-Jako je važno rješavati pitanje vanrednih predsjedničkih izbora. Oni bi bili rješenje mnogih problema u Crnoj Gori, u koje smo i uvedeni zahvaljujući predsjedniku Demokratske partije socijalista. Vanredni parlamentarni izbori su nešto o čemu svi razmišljamo, što će neminovno da se desi. Ali mišljenja sam da su vanredni predsjednički izbori ono o čemu treba razmišljati- poručila je Borovinić Bojović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:57