Ксенија Борозан / - УРА
29/11/2021 u 13:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Борозан: Прекинућемо вишедецениjско неодговорно управљање Приjестоницом

Борозан истиче да jе Цетињу потребна и отворена власт, што подразумиjева пуну транспарентност, развиjање сарадње са грађанима и цивилним друштвом, рационалнизациjу трошкова, спрjечавање сукоба интереса и заштиту звиждача

Цетињу jе потребна управа по мjери сваког грађанина, модерна, оптимална, ефикасна и професионална. То подразумиjева прилагођавање општинских секретариjата и служби стварним потребама Приjестонице, уз запошљавање младих, стручних кадрова и неизоставну провjеру њиховог учинка – истакла jе Ксениjа Борозан, кандидаткиња за одборницу цетињске УРЕ.

Борозан истиче да jе Цетињу потребна и отворена власт, што подразумиjева пуну транспарентност, развиjање сарадње са грађанима и цивилним друштвом, рационалнизациjу трошкова, спрjечавање сукоба интереса и заштиту звиждача. 

Такође, Борозан наводи да ће УРА реформисати рад мjесних заjедница, с циљем да оне одржаваjу рад и вољу мjесног становништва, а не било коjе политичке опциjе.

– Ми желимо да прекинемо вишедецениjско неодговорно управљање нашим градом. Желимо да станемо на краj непостоjању одговорности за пропусте и злоупотребе у раду. Претходне године обиљежиле су вишемилионске штете на рачун грађана. Желимо стати томе на краj! Зато, може Цетиње, може Црна Гора – закључуjе Борозан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 04:54