Predrag Bošković / - PREDRAG BOšKOVIć
24/09/2022 u 19:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bošković DF-u: Kad galamite, tada vas je najviše strah od izbora

A ja vam poručujem - doći će brže nego što mislite, dodao je

Ne brinite, ruski plaćenici, za razliku od vas ja vama ne prijetim. Jer, teško je prijetiti onima koje javnost pamti po bježaniji na koljenice u "Kristal" - takvi na kraju, prijetilo im se ili ne, uvijek sami uteknu, poručio je poslanik Demokratske partije socijalist Predrag Bošković.

Naglasio je i da Demokratski Front kad galami onda ih je najviše strah, ovog puta od izbora.

-  A ja vam poručujem - doći će brže nego što mislite. Lijepo je što DF već sada najavljuje uticaj na pravosuđe tako što će pohapsiti političke neistomišljenike - no, mi drugo nijesmo ni očekivali. Neke frustracije su trajno neizlječive. Ali nećete vi nikoga hapsiti - nego je bolje pripazite se šta se vama sprema. Naročito znajući da se već uveliko govori o nekim izvještajima koji upućuju na to da ste dobijali novac 2016. i 2018. godine. Sve smo to mi znali i na vrijeme upozoravali, a najzad na to sada ukazuju i najrelevantnije organizacije na svijetu, naglasio je on.

Bošković je potvrdio da predstavnici države u doba obnove nezavisnosti sarađivala sa ruskim zvaničnicima.

- Kao i sa zvaničnicima stotina drugih zemalja. Samo postoji jedna razlika u odnosu na slučaj Demokratskog fronta - Rusija tada nije sprovodila zločinačke ratove, niti je Crnoj Gori željela da određuje kuda će ići, niti smo od nje dobijali novac za izdaju i rušenje sopstvene države. Za te je stvari Moskvi bio i ostao namijenjen isključivo Demokratski front sa njegovim satelitima, naveo je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 16:21