Bošković / DPS - DPS
24/09/2022 u 13:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bošković: Svaki pokušaj destabilizacije od strane DF i njihovih pomagača, biće spriječen

Vaših se prijetnji niko ne plaši, a posebno kada ih izriče onaj vaš funkcioner koji već četvrt vijeka samo to radi. Naslušali smo se mi vaših prijetnji od 1997. do danas koliko hoćete

Najdobronamjernije savjetujemo Demokratskom frontu i svima koji ih žele slijediti da se okanu manipulisanja i pokušaja stvaranja dodatne nestabilnosti države, poručio je Predrag Bošković, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

- Osvjedočeni ruski plaćenici, koji čekaju da im Beograd kaže šta misle, iza sebe imaju već jedan neuspjeli državni udar – pa im poručujemo da budu posebno oprezni sa planiranjem drugog. To što su udruženo i sa namjerom doveli do nefunkcionalnog Ustavnog suda, što su svojim potezima – a sve navođeni daljinskim upravljačem iz Moskve i Beograda – planirano izazvali potpuni haos u državi, ne znači da ćemo sjedjeti skrštenih ruku i nijemo posmatrati kako žele da uruše preostale funkcionalne institucije u ovoj državi, naveo je Bošković.

Kako ističe, sve je jasno nakon posljednje sjednice Skupštine "kada je upravo iz klupa ruske plaćeničke garniture pominjana mogućnost sukoba, uz prijetnje".

- Ali – zaboravili ste, vaših se prijetnji niko ne plaši, a posebno kada ih izriče onaj vaš funkcioner koji već četvrt vijeka samo to radi. Naslušali smo se mi vaših prijetnji od 1997. do danas koliko hoćete - i uvijek ste završavali podvijenog repa. Preporučujemo vam da energiju i koncentraciju posvetite agrumentaciji koju ćete koristiti kada vas nadležni organi budu upitali, zašto baš vas pripadnici narko klana spominju u svojim kriptovanim komunikacijama. Šta ste im dužni i šta ste im obećali, a nijeste još ispunili? Vaš očajnički pokušaj destabilizacije Crne Gore, o kojem ćemo vjerovatno u budućnosti čitati iz neke nove kripto komunikacije, biće spriječen, kao svaki put do sada, naveo je Bošković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:48