Предраг Бошковић / - фото: ДПС
02/04/2022 u 18:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бошковић Вукшићу: Узалуд играте дуплу игру са руским налогодавцима, нећете остати директор АНБ-а

Вукшићу обавиjестите црногорску jавност у колико часова сте добили меjл коjим се приjети дизањем у ваздух тржног центра ТQ Плаза, а у колико сте га прослиjедили Управи полициjе, казао је Бошковић

Директор Агенциjе за националну безбjедност, човjек коjи jе незапамћено срозао углед ове установе и њеним растакањем директно угрозио безбjедност свих грађана Црне Горе, ових дана бави се свим и свачим, осим оним што би требало да му буде приоритетно - заштитом националне безбjедности државе коjоj служи, поручио је посланик ДПС-а Предраг Бошковић.

- Господине Вукшићу, пошто се држите процедура, обавиjестите црногорску jавност у колико часова сте добили меjл коjим се приjети дизањем у ваздух тржног центра ТQ Плаза, а у колико сте га прослиjедили Управи полициjе, и обjасните због чега сте га послали тек након 15 сати чиме сте директно угрозили живот становника Будве - истиче Бошковић.

Он поставља питање о томе како jе могуће" пошто се држите процедура,  да ниjесте регистровали улазак Подзњакова у Црну Гору, коjи се шетао по нашоj држави и jавно обjављивао фотографиjе а да Ви ниjесте ни знали да jе ту, него jе о томе домаћу jавност морао да обавиjести инострани новинар коjи га jе лоцирао, чак из Канаде?"

- Даље, саопштите црногорскоj jавности, да ли се осjећате одговорним што грађани живе у страху због могућих терористичких напада, и што су мете школе у коjима уче наша дjеца, а Ви сте са комплетним тимом неспособни да се изборите са jедним ВПН-ом и лажном маилом адресом. И на краjу, господине Вукшићу, Вама лично: Све што радите посљедњих седмица са циљем да и након формирања нове Владе останете директор АНБ-а, а што jе такође изузетно повезано и са актуелним случаjем Подзњаков, Вам jе узалудно. Jефтини трикови коjим се служите, манипулациjе и дупла игра коjу играте са руским налогодавцима како бисте се представили као поуздан савезник западним партнерима jе узалудна. Вама мjеста, након скорашњих промjена, неће бити ни у jедноj државноj установи - закључио је Бошковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:38