/ - Бранка Бошњак
03/11/2021 u 22:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бошњак: О понуди за потпредсједницу Владе сазнајем из медија

Она је казала да су у преговорима око реконструкциjе Владе, jедини били конкретни и тражили jедно мjесто и то мjесто потпредсjедника Владе за демократску транзициjу за лидера њихове партиjе Небоjшу Медоjевића

Потпредсједница Покрета за промјене Бранка Бошњак је казала да је први пут сазнала из медија о наводној понуди да буде потпредсједница Владе.

- Због jавности желим да изjавим да jе jедина истина да сам први пут сазнала из медиjа о навадноj понуди да будем потпредсjедница Владе. Нико мене лично, а ни ПЗП ниjе контактирао по овом питању. Напомињем, да смо ми из ПЗП-а, од самог почетка били jасни и директни. Када jе, као мандатар,  господин Здравко Кривокапић преговарао са нама, званично смо му упутили став да предлажемо предсjедника ПЗП Небоjшу Медоjевића за потпредсjедника Владе за демократску транзициjу, Бранка Радуловића, замjеника предсjеника ПЗП за министра за науку и развоj, а моjу маленкост за министарку образовања - казала је Бошњак.

У недавним преговорима око реконструкциjе Владе, jедини смо ми били конкретни и тражили jедно мjесто и то мjесто потпредсjедника Владе за демократску транзициjу за лидера наше партиjе Небоjшу Медоjевића, што jе и Премиjеру и jавности отворено саопштио професор Радуловић, коjи jе у име ПЗП-а преговарао, закључила је потпредсједница ПЗП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:39