Bogdan Božović / - FOTO: SNP
06/09/2023 u 13:01 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Božović: Još jedno u nizu ispunjenih obećanja SNP-a

On je dodao da vjeruje da je ta vijest obradovala sve stanovnike Podgorice, imajući u vidu nedostatak kapaciteta u prethodnom periodu za pružanje kvalitetne zdravstvene zaštite

Kada se formirala manjinska Vlada obećali smo građanima Glavnog grada da će postojati bolja prohodnost za realizaciju ideja, tj. kapitalnih projekata koji su od suštinskog značaja za život građana Podgorice. To je poručio Bogdan Božović, predsjednik Odbora SNP Glavnog grada.

-Kao opštinski odbor obraćali smo se prethodnom rukovodstvu ministarstva po pitanju izgradnje gradske bolnice, međutim sve se završilo na obećanju da će se pokrenuti procedure za realizaciju projekta. Sadašnje ministarstvo na čelu sa gospodinom Dragoslavom Šćekićem je prvo rukovodstvo ministarstva koje je prešlo sa riječi na djela. Tokom jučerašnje posjete delegacije iz zdravstvenog sistema Francuske na čelu sa gospodinom prof. Dr Didije Usanom obećana je pomoć u cilju realizacije izgradnje gradske bolnice, kroz pripremu ekspertize i studija izvodljivosti, kao i kroz izradu i analizu potreba stanovništva Glavnog grada i okolnih opština iz oblasti zdravstva - navodi Božović.

On je dodao da vjeruje da je ta vijest obradovala sve stanovnike Podgorice, imajući u vidu nedostatak kapaciteta u prethodnom periodu za pružanje kvalitetne zdravstvene zaštite.

- Podsjetiću javnost da je aktuelno rukovodstvo zateklo problem dugogodišnjeg neulaganja u infrastrukturne, tehničko-tehnološke i kadrovske potencijale. Odmah se prisutpilo rješavanju svih tih problema po prioritetima, rezultati koji su postignuti za kratak period su za ponos ne samo SNP, već i svih građana Crne Gore. Još jednom smo pokazali da ispunjavamo ono što obećamo -  poručuje Božović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 16:45