Божовић / Фото: Срђан Бољевић
29/03/2022 u 17:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Божовић: Још увијек није касно да СНП одустане од концепта мањинске Владе

Она је додала да све вријеме на то стрпљиво и конструктивно сугеришу

Функционерка Демократског фронта (ДФ) Јелена Божовић казала је да још увијек није касно да њихови коалициони пaртнери из коалиције ,,За будућност Црне Горе"  одустану од концепта мањинске владе.

Она је додала да све вријеме на то стрпљиво и конструктивно сугеришу.

- Уколико се од тог концепта не одустане, сарадња са свима који оду са ДПС-ом неће бити могућа ни на локалном, ни на државном нивоу- истакла је Божовић. 

Према њеним ријечима, ДПС је у Беранама на изборима у недјељу доживио тотални фијаско.

- Партије које подржавају концепт мањинске владе заједно са ДПС у Беранама добиле су 40 посто подршке грађана.То је јасна порука да је ДПС политичка прошлост и да грађани ову партију не желе на власти ни у ком облику. Коалиција за Будућност Берана остварила је добар изборни резултат.Остварен је раст у односу на изборе 2018. године и то је значајан успјех. Водили смо најбољу кампању, врло транспарентну и фокусирану искључиво на приоритете који су битни за град и све грађане Берана. Ништа није обећавано што није могуће реализовати, никог нисмо увриједили,ником ништа подметали. Никог издали, никог преварили. Неки од учесника ове изборне трке не могу се уздигнуте главе појавити и рећи исто што и ми. Поносна сам на људе који су радили, на оне који су нас подржали и који су нам помогли. Коалиција "За Будућност Берана" биће дио власти у наредном периоду. Преговори ће се водити са партијама које остају на принципа поштовања изборне воље грађана од 30. августа- закључила је Божовић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 23:08