Божовић / Фото: Иван Петровић Ипе
26/04/2022 u 13:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Божовићка о ситуацији на Цетињу: Србомржња је достигла свој најгори облик

Грдно сте се преварили, српство у Црној Гори живи јаче него икад, не можете убити дух предака, не можете потријети историју, казала је она

Функционерка Демократског фронта (ДФ) Јелена Божовић коментарисала је догађај на Цетињу, када је каменован аутобус пун дјеце, наводећи да је србомржња у Црној Гори достигла свој најгори облик.

- Нескривена антисрпска хистерија у Црној Гори, кулминацију је доживела кроз покушај отимања храмова српске православни цркве, прогањање и хапшење српских политичара, а ево сад се, нажалост, одразило и на дјецу. Овај чин не да да неће бити осуђена на адекватан начин, већ ће га поједини политичари и политичаркe и даље потхрањивати и тако подстицати зло које су и сами креирали како би из Црне Горе протјерали све што се српским зове. Грдно сте се преварили, српство у Црној Гори живи јаче него икад, не можете убити дух предака, не можете потријети историју, традицију, не можете нам отети вјеру,  јер то нас је вјековима одржало и то је наш најбољи путоказ за будућа покољења. Нека живи, весели се, пјева и слави српски род и српски народ јер има шта да слави и чиме да се поноси- закључила је Божовић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 19:22