Иван Брајовић / Фото: Архива
20/11/2021 u 12:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брајовић честитао и Дан општине Тиват и Kотор

Предсједник Социјалдемократа Иван Брајовић честитао је локалним руководствима и свим грађанима Тивта и Kотора 21. новембар, Дан општине Тиват и Дан општине Kотор.

- Тиват данас заузима једно од значајнијих мјеста на туристичкој мапи Црне Горе. Град који је доживио рапидан развој и данас привлачи туристе из цијелог свијета, постао је један од брендова Црне Горе. Тиват мора наставити да се развија још већим интензитетом, како би задржао конкурентност, како на регионалном, тако и на свјетском тржишту. Уз константне напоре локалне власти ка том циљу, као и подршку државне власти која не смије изостати, увјерен сам да ће тако и бити - наводи Брајовић у честитци.

Предсједник Социјалдемократа је такође упутио честитку поводом Дана општине Kотор.

- Kотор, град-споменик, осим прелијепог мора и Бококоторског залива, краси богато културно-историјско насљеђе. Kако кроз историју, када је био један од главних трговачких центара на овим просторима, тако и данас Kотор заузима једно од значајнијих мјеста на карти Црне Горе. Град у који се долази и град којем се враћа. Даљом валоризацијом многобројних потенцијала вашег града, увјерен сам да ће Kотор наставити да се развија и напредује још брже него што је то до сад био случај - закључио је он. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:01