Ibrahimović / Foto: IVAN PETROVIC-IPE
01/09/2022 u 17:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

BS: Razumijemo frustraciju Bojanića, neostvarenog predsjednika države u pokušaju

BS je reagovala na Bojanićevu izjavu da se ne "smije dozvoliti da Ervin Ibrahimović bude premijer jer je neznalica i neviđeni licemjer"

Bošnjačka stranka(BS) ocijeniola je danas da je "potpuno razumljiva frustracija Mladena Bojanića, neostvarenog političara, predsjednika države u pokušaju i ministra kapitalnih investicija koji će biti upamćen samo po gašenju jednog od najprepoznatljivijih crnogorskih brendova – Montenegroairlinesa".

BS je reagovala na Bojanićevu izjavu da se ne "smije dozvoliti da Ervin Ibrahimović bude premijer jer je neznalica i neviđeni licemjer".

Ta partija je saopštila da će "Mladen Bojanić ostati upamćen po mnogo priče i nikakvom rezultatu, kao i konstantnim bavljenjem lika i djela Ervina Ibrahimovića i Bošnjačke stranke".

"Iako jasno prepoznajemo njegovu namjeru da se iz duboke nebitnosti izbori za pola sata “bitnosti”, duboko uvjereni da to neće izliječiti akumuliranu frustraciju sa primjesama ozbiljne mržnje, kao razumni, darežljivi i merhametli ljudi svjesno mu nudimo još pola sata “bitnosti” ali ne možemo više od toga. Mislimo da je to ljudski i korektno", poručuje BS.

"Sada udrite Mladene, mi se moramo posvetiti popravljanju onoga što ste uništili, nadoknađivanju onoga što ste propustili i stabilizaciji društva koje ste destabilizovali", kažu iz Ibrahimovićeve partije.

Bojaniću poručuju da se na "prizemne lične kvalifikacije, iz pristojnosti i potrebe da i javni diskurs vrate na primjeren nivo, neće obazirati, ali mu  mogu obećati da mu neće dozvoliti da ih uvuče u blato jer bi ih tamo, sugurno, pobijedio".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:40